• Perkkiönpellontie 2, 04600 Mäntsälä (Kuntokeidas)
  • Puh. 044 367 1335
 

Etusivu / Kauneushoidot / Ayurveda – Lakshmi

Lakshmin kauneusfilosofia perustuu Ayurvedaan. Lakshmi ei hoida ihoa vain päältä päin vaan se tarjoaa hoitomenetelmiä, tuotteita ja ohjeita, miten saada kolme doshaa Vata, Pitta ja Kapha tasapainoon. Pyritään löytämään ongelman ydin ja luomaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, niin fyysinen kuin henkinenkin.

Lakshmi käyttää Ayurvedan lisäksi aromaterapia- ja phytoterapiamenetelmiä.

Aromaterapiassa käytetään 100% luonnollisia eteerisiä öljyjä. Niissä ei ole käytetty hajusteita eikä synteettisiä lisäaineita. Niillä on kyky vaikuttaa elimistöön ja mielenlaatuun. Öljyjä voidaan käyttää suoraan iholle hoitotuotteiden kanssa tai niitä voi käyttää rentouttavassa hieronnassa, kylvyissä sekä sisäänhengityksessä. Phytoterapiassa käytetään yrttejä ja kasviuutteita. Lakshmin ihonhoitotuotteet pohjautuvat tarkkaan valittuihin, ekologisesti kasvatettuihin kasvi- ja yrttiuutteisiin, jotka edistävät ihon tasapainoa.

Lakshmi on yhdistänyt luonnon omat parantavat voimat orgaanisesti viljeltyihin raaka-aineisiin ja ayurvedisiin hieronta- ja käsittelytekniikoihin palauttaen kauneuden ihollesi jo 20 vuoden kokemuksella.

Lakshmi AntiAge, elvyttävä kasvohoito 70 min /  105€ 

Aikuisen ihon kasvohoito. Tämä hoito elvyttää, vahvistaa ja suojaa ihoa ikääntymisen merkkejä vastaan. Rentoudu ja uudistu tehokkaiden luomuraaka-aineiden ja Ayurvedisen hieronnan avulla. Antiage-tuotteiden arvokkaat jalokiviuutteet vähentävät solujen luonnollista hapettumista ja vapaiden radikaalien muodostumista. Tämä hoito on unelma!

Alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, kohottava öljyhieronta, kiinteyttävä naamio, pää- tai jalkahieronta, hoitovoide.

 

Lue lisää Ayurvedan historiasta TÄÄLTÄ->>

Ota yhteyttä ja varaa aikasi nyt!