• Perkkiönpellontie 2, 04600 Mäntsälä (Kuntokeidas)
  • Puh. 044 367 1335
 

Etusivu / Kauneushoidot / Ayurveda – Lakshmi / Ayurvedan historia

Ayurveda tulee 5000-vuoden takaa Intiasta. Se on maailman vanhin terveydenhoitojärjestelmä. Ayurveda tulee kahdesta sanskriitinkielisestä sanasta; ayus joka tarkoittaa elämää ja veda joka tarkoittaa tietoa tai tiedettä. Ayurveda on elämän tiedettä. Ayurvedaa kutsutaan ”lääketieteen äidiksi”.

Ayurveda pitää yksilöä kokonaisuutena ja pyrkii vahvistamaan kehon omaa kykyä parantaa itseään. Ayurvedan mukaan sairaudet ja epätasapainot johtuvat suurimmaksi osaksi epätasapainoisesta elämäntyylistä ja kehoon kertyneistä kuona-aineista. Emme elä harmoniassa luonnon kanssa. Filosofia perustuu kokonaisvaltaiseen ajattelutapaan, joka asettaa ihmisen keskipisteeseen. Ihmisellä on kyky parantaa itseään. Ulkoinen kauneus on riippuvainen myös sisäisestä hyvänolon tunteesta ja tasapainosta.

Nykyelämän vaatimukset ja paineet ovat kovat. Kiinnostus rauhaan, rentoutumiseen ja luonnollisiin ja puhtaisiin tuotteisiin kasvaa koko ajan. Ayurveda näkeekin ihmisen kokonaisuutena, ei ainoastaan fyysisenä kehona, vaan myös tunneolentona ja henkisenä olentona. Harmoninen tasapaino kaikilla elämän osa-aluilla luo terveyteyttä, kehon voimaa ja mielen puhtautta. Tavoitteena on pitkä ja terve elämä. Erityistä huomiota kohdistetaan doshien tasapainottamiseen. Doshat ovat kolme fysiologiaa hallitsevaa pääperiaatetta: Vata, Pitta ja Kapha.

Voit varata ajan Ayurvedisen Lakshmi-sarjan Anti-Age-kasvohoitoon.

Lue lisää Lakshmista TÄÄLLÄ ->>

Lämpimästi Tervetuloa!

Ota yhteyttä ja varaa aikasi nyt!