• Perkkiönpellontie 2, 04600 Mäntsälä (Kuntokeidas)
  • Puh. 044 367 1335
 

Etusivu / Kauneushoidot / Exuviance / Exuviancen vaikutukset

MITEN EXUVIANCE VAIKUTTAA

 

Vanhalle iholle kertyy kuolleita ihosoluja epidermiksestä eli ihon pintakerroksesta (kutsutaan myös nimellä stratum corneum), ja nämä solut jäävät iholle. Siksi iho näyttää kuivalta ja samealta. Ihon pintakerrokseen nousevat uudet ihosolut eivät pääse kuolleiden ihosolujen muodostaman vahvan kerroksen läpi pinnalle.
Exuviance pehmentää ja irrottaa kuolleen ihokerroksen, jolloin uudet solut pääsevät esiin. Näin iho näyttää tasaisemmalta ja nuoremmalta–aivan kuten nuori iho.

Exuviance antaa iholle myös kosteutta, mikä tekee ihosta pehmeän ja sileän. Näistä syistä iho saattaa hilseillä näkyvästi, kun Exuviance Skin Care -ihonhoitotuotesarjan käyttö aloitetaan. Hilseily alkaa tavallisesti ensimmäisten kahden viikon aikana ja sitä saattaa kestää kaksi viikkoa. Reaktio on täysin normaali, ja se on merkki kuolleiden ihosolujen muodostaman pintakerroksen aikaisempaa paremmasta kuoriutumisesta. Jos muutos aiheuttaa ihon ärsyyntymistä, käytä Exuviance-tuotteita harvemmin, joko kerran päivässä kahden kerran sijaan tai vain joka toinen päivä. Palaa täydelliseen käyttötapaan sitten, kun iho taas kestää sen.

JOS SINULLA EI OLE RYPPYJÄ EIKÄ MUITA IHO-ONGELMIA

On tärkeää, että hoidat ihoasi ehkäistäksesi vanhenemisen merkkejä. Et ole koskaan liian nuori hoitamaan ihoasi Exuviance-tuotteiden avulla. Exuviance-klinikkahoidoilla saat erinomaisia tuloksia ja ne ovat ihania kokemuksia. Oikean ihonhoidon avulla ihosta tulee entistä kimmoisampi ja se säilyttää nuorekkaan loistonsa pidempään. On helpompaa estää ryppyjen syntyminen kuin saada ne pois iholta. Mitä aikaisemmin aloitat Exuviance-tuotteiden käytön, sitä pidempään säilytät nuorekkaan ulkonäkösi.

RYPYT

Niitä saamme kaikki enemmin tai myöhemmin – Exuviancea käyttämällä paljon myöhemmin. Rypyt johtuvat osaksi perinnöllisistä taipumuksista, mutta myös siitä, miten paljon olemme ottaneet aurinkoa, kuinka olemme hoitaneet ihoamme jne. Exuviance pystyy auttamaan sinun ihoasi.

Exuviance on todistanut tieteellisesti, että rypyt vähenevät noin 30 %, kun Exuviance-tuotteita käytetään päivittäin. Mitä pidempään tuotteita käytetään, sitä paremmat tulokset saadaan.

EXUVIANCE HOIDON TULOS:

Eexuviance

AKNE JA EPÄPUHDAS IHO

Useimmat meistä kärsivät jossain vaiheessa aknesta – Exuviance auttaa!

Useimmiten ongelmat ovat suurimpia murrosiässä, mutta monia akne vaivaa huomattavasti kauemmin. Hormonit aiheuttavat talin ylituotantoa, jolloin saattaa syntyä aknea. Mutta vaivaan on olemassa apu: Exuviance-tuotesarjassa on tuotteita, jotka auttavat aknesta kärsiviä. Alkuaikana tuotteella saattaa olla negatiivinen vaikutus. Tämä johtuu siitä, että Exuviance puhdistaa myös syvältä. Akne, joka syntyisi tavallisesti tulevien viikkojen aikana, saattaa puhjeta jo ensimmäisellä viikolla. Tämän vaiheen jälkeen ihostasi tulee kuitenkin koko ajan parempi. Ihostasi tulee säteilevän kaunis!

Ennen
”Minulla on ollut akne useita vuosia. Olen kokeillut lukemattomia ihonhoitosarjoja ilman tuloksia. Tetrasykliini ja muut lääkkeet ovat auttaneet vain hyvin lyhyen ajan.”

Jälkeen
”Löysin Exuviancen ja samalla avun. Exuviance vaikuttaa todella tehokkaasti ja kaikki näkevät upean lopputuloksen. Olen hyvin kiitollinen.”

EXUVIANCE HOIDON TULOS

exuviance

ROSACEA (RUUSUFINNI)

Ennen
”Työskentelen sairaanhoitajana, mutten ole koskaan saanut pitkäaikaista apua ruusufinniini perinteisellä lääkehoidolla.”

Jälkeen
”Kiitos Exuviance-tuotteiden olen nyt päässyt eroon iho-ongelmastani. Se merkitsee tietysti paljon itseluottamukselleni.

ERITYISEN KUIVA JA HERKKÄ IHO, PIGMENTTIMUUTOKSIA TAI ATOOPPINEN IHOTTUMA

Exuviance auttaa myös erityisen kuivan ja herkän ihon hoidossa sekä pigmenttimuutoksiin, jotka vaalentuvat ja tasoittuvat Exuviance-tuotteilla. Lisäksi Exuviance-tuotteet parantavat ihon luonnollista suojautumiskykyä ärsyttäviä aineita vastaan.

Ennen
”Ihoni ei ole koskaan ennen kestänyt mitään ihonhoitotuotetta. Olen saanut ihottumaa kaikista tuotteista. Ihossani oli aina punaisia laikkuja ja se oli eloton. Diagnoosina oli atooppinen ihottuma. Tunsin itseni rumaksi ja epätoivoiseksi.”

Jälkeen
”Parin kuukauden Exuviance-käsittelyn ja -tuotteiden jälkeen on ihostani tullut normaali ja se säteilee eloisuutta. Jopa rypyt ovat silinneet ja ulkonäköni on nyt raikas. Olen onnellinen.”

TAUSTAA

Exuviance on lääketieteellinen ja dermatologinen yritys, joka tutkii ja kehittää uusia tuotteita ihonhoidon parantamiseksi. Juuri Exuviance keksi alfahydroksihappoa (Alpha Hydroxy Acid – AHA) hyväksikäyttävän tekniikan. Yrityksen omistavat maailmankuulut professorit tri Eugene Van Scott ja tri Ruey Yu. Heidän tuotteillaan on yli 100 maailmanlaajuista patenttia. Useat kosmetiikkayritykset, kuten esim. L’Oréal, Avon, Estée Lauder, Elizabeth Arden, Md-formulation ja Murad, ”vuokraavat” yrityksen patentteja. Nyt Exuviance on tuonut markkinoille aivan uuden sukupolven AHA:ta käyttämällä ainutlaatuista polyhydroksihappoa (Poly Hydroxy Acid – PHA), joka sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. PHA on ihollesi kehitetty mullistava keksintö, jota on ainoastaan Exuviance-tuotteissa.

EXUVIANCE VAIKUTTAA TEHOKKAASTI

Koska Exuviance on lääketieteellinen yritys, kyseessä eivät ole mitkään ”ihmekonstit”. Kaikki on tieteellisesti kehitettyä ja todettua, turvallista ja tehokasta. Tuloksien takana ei piile ratkaisevassa määrin AHA-hapon vaikutus. Päinvastoin liian vahvalla hapolla saattaa olla negatiivinen vaikutus. Tulokset syntyvät Exuviancen hellävaraisten happojen yhdistelmästä. Jopa herkkäihoiset henkilöt voivat käyttää tuotetta ja saada erinomaisia tuloksia. Eikä iho kuivu PHA:n käytöstä niin kuin useimmista muista markkinoilla olevista AHA-tuotteista. Lisäksi päivätuotteissa on aurinkosuojakerroin 15, joka suojaa ihoa jatkuvasti vahingoittavilta vaarallisilta UV-säteiltä.PHA vähentää UVA- ja UVB-säteilystä johtuvia ihon vanhenemisen merkkejä.

UUDEN SUKUPOLVEN AHA ON NIMELTÄÄN PHA

Glukonolaktoni, eräs PHA, on luonnossa esiintyvä ihon sokerihappo. Se sisältää monia hydroksiryhmiä, joiden ansiosta iho saa paljon kosteutta. MoleKoska molekyyli on kooltaan suuri, se imeytyy hitaasti ja hellävaraisesti ihon läpi. Siksi kaikki voivat käyttää Exuviancea. Myös herkkäihoiset.

Glukonolaktoni antaa iholle myös:

  • Soluravintoa
  • Antioksidantteja
  • Pehmeyttä
  • Solujen uudistumisessa ja kuoriutumisessa tarvittavia aineita (solujen uudistuminen on englanniksi Exuviance)

 

Ota yhteyttä ja varaa aikasi nyt!