• Keskuskatu 14, 04600 Mäntsälä
  • Puh. 044 367 1335
 

Etusivu / Tarjoukset / Ayurveda Lakshmi – Uutuus!

Lakshmin kauneusfilosofia perustuu Ayurvedaan. Lakshmi ei hoida ihoa vain päältä päin vaan se tarjoaa hoitomenetelmiä, tuotteita ja ohjeita, miten saada kolme doshaa Vata, Pitta ja Kapha tasapainoon. Pyritään löytämään ongelman ydin ja luomaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, niin fyysinen kuin henkinenkin.

Kauneushoitola Mäntsälä

Tarjoamme kauneushoitolassamme Mäntsälässä nyt myös Ayurveda hoitoja.

Lakshmi käyttää Ayurvedan lisäksi aromaterapia- ja phytoterapiamenetelmiä.

Aromaterapiassa käytetään 100% luonnollisia eteerisiä öljyjä. Niissä ei ole käytetty hajusteita eikä synteettisiä lisäaineita. Niillä on kyky vaikuttaa elimistöön ja mielenlaatuun. Öljyjä voidaan käyttää suoraan iholle hoitotuotteiden kanssa tai niitä voi käyttää rentouttavassa hieronnassa, kylvyissä sekä sisäänhengityksessä. Phytoterapiassa käytetään yrttejä ja kasviuutteita. Lakshmin ihonhoitotuotteet pohjautuvat tarkkaan valittuihin, ekologisesti kasvatettuihin kasvi- ja yrttiuutteisiin, jotka edistävät ihon tasapainoa.

Lue lisää Lakshmista TÄÄLTÄ->>

Tervetuloa kokeilemaan Lakshmi kauneushoitoa Mäntsälään!