• Keskuskatu 14, 04600 Mäntsälä
  • Puh. 044 367 1335
 

Etusivu / Kauneushoidot / Timanttihionta

Inner Healthin kasvohoidot uudistuvat 1.9. alkaen!

Valitsin hoitolaani Frantsilan kasvojenhoitotuotesarjan. Nämä Suomessa viljellyt ja valmistetut luonnonmukaiset luomutuotteet edustavat arvojani monin tavoin ja luen ne osaksi kokonaisvaltaista hyvinvointia. Eri yrttien ja kukkien tehoaineiden ympärille rakentuvat tuotteet lisäävät ihon elinvoimaisuutta ilman, että ne häiritsevät sen luonnollista tasapainoa ja mikrobiomia. Lue lisää Frantsilasta ja sen tuotteista TÄÄLTÄ->>

 

Timanttihionta Frantsilan tuotteilla

Kaipaatko kirkasta ja pehmeää ihoa? Onko ihollasi karheutta ja epäpuhtautta? Ihon pinnalle kertyy ihon uusiutumisesta johtuen jatkuvasti kuollutta ihosolukkoa. Tämä tekee ihon pinnasta epätasaisemman ja vaikeuttaa hoitoaineiden imeytymistä. Iho myös näytää sameammalta. Timanttihionta on puhdistava, uudistava, kirkastava ja pehmentävä mekaaninen laitehoito. Se kuorii ihoa ja imee kuolleen ihosolukon pois. Hoitoaineiden imeytyminen paranee ja ihon hengitys avautuu.

Timanttihiontaa suositellaan sarjahoitona 4 kertaa viikon välein, jonka  jälkeen ylläpitohoitona 6 kertaa vuodessa. Tule kokemaan tämä ihana, uudistava kauneushoito!

 

Nuorison timanttihionta 50€

Sis. alkupuhdistus, timanttihionta ja loppuvoide.


BIOPTRON-valoterapia timanttihionnalla 80€ / 70€

Sis. alkupuhdistus, kuorinta timanttihiontalaitteella, Bioptron-valoterapialamppu, hieronta, loppuvoide, kulmien siistintä.

Energiakasvohoito 90€ / 80€

sis. kasvojen alkupuhdistus, timanttihionta, loppuvoiteet ja energiahoito. Hoidon aikana välitän parantavaa energiaa joko kosketuksen kautta tai koskematta, asiakkaan tarpeesta riippuen.

Kokonaisvaltainen hoitohetki 120€ / 110€ n. 1,5 h

sis. Koko kehon hieronta/käsittely JA kasvojen alkupuhdistus, kuorinta timanttihiontalaitteella, Bioptron-valoterapialaite, aineenvaihduntaa stimuloiva hieronta, loppuvoide, kulmien siistintä.

Exuviancen PHA – hapotus saatavilla timanttihionnan sijaan!

Ota yhteyttä ja varaa aikasi nyt!